Knop SMAAK WORKSHOP

Smaak Workshop

129,00

Wat is het aller belangrijkst bij het maken van een espresso of filter koffie? Smaak! Vind jij het ook leuk om mooie koffies te maken, maar vind je het moeilijk om de smaken in de koffie te herkennen en moeilijker nog om deze daarna ook nog eens te omschrijven? Bij deze training leer je aan de hand van het smaakwiel en door cuppen (koffies proeven) hoe je smaken leert herkennen en hoe je deze ook kan benoemen of omschrijven.

 

Wissen
SKU: 1004 Categorie:

Productbeschrijving

Smaak Workshop: Wat is het aller belangrijkst bij het maken van een espresso of filter koffie? Smaak! Vind jij het ook leuk om mooie koffies, maar vind je het moeilijk om de smaken in de koffie te herkennen en moeilijker nog om deze daarna ook nog eens te omschrijven? In onze Smaak Workshop leer je aan de hand van de smaakwiel en vele koffies proeven hoe je smaken leert herkennen en hoe je deze ook kan benoemen of omschrijven. Deze workshop is een ideale aanvulling op de SCAE Intermediate en SCAE Professional. Tijdens deze smaak training behandelen we de volgende onderdelen:

  • Leer koffie proeven en (h)erkennen
  • Leer de smaak nauwkeurig te bepalen en beschrijven
  • Leer professioneel ‘cuppen’ zoals op wedstrijden
  • Krijg van ons heerlijke koffie mee naar huis

Er is geen vereist baristaniveau voor de Smaak Workshop. Je mag natuurlijk wel je eigen cupping lepel meenemen als je dat leuk vindt.

Cursustijd 10.00 – 13.00

Extra informatie

datum

4 juli 2017 (dinsdag), 7 september 2017 (donderdag)

Pin It on Pinterest