Cocoon_Web_Knoppen LATTE ART WORKSHOP

Latte Art Workshop

99,00

Eén van de skills die niet mag ontbreken wanneer je barista bent is het schenken van Latte Art. Dit is het schenken van figuurtjes met melkschuim in de espresso. Een koffie moet vooral lekker zijn, maar het is ook belangrijk dat een koffie er lekker uitziet!

Wissen
SKU: 1004 Categorie:

Productbeschrijving

Latte Art Workshop: Eén van de skills die niet mag ontbreken wanneer je barista bent is het schenken van latte art. Dit is het schenken van figuurtjes met melkschuim in de espresso. Een koffie moet vooral lekker zijn, maar het is ook belangrijk dat een koffie er lekker uitziet!

Wist je dat we elke middag als we een latte art workshop doen, in de voorafgaande ochtend een smaak-of slow coffee workshop geven? Check de data bij die workshops zodat je het kunt combineren en de hele dag bezig kunt zijn met koffie.

Deze workshop is een ideale aanvulling op de SCAE Intermediate en SCAE Professional.

Tijdens deze Latte art workshop behandelen we de structuur en bestanddelen van melk en de keuze van de melkkan. Vervolgens gaan we aan de slag met het schenken van de figuren: hartjes, rosetta’s en tulpen.

Een vereiste voor deze workshop is dat je een basis barista training hebt gevolgd en/of al werkt als barista en het opschuimen al goed gaat.

Cursustijd:  14.00 – 17.00

Extra informatie

datum

4 juli 2017 (dinsdag), 24 augustus 2017 (donderdag), 7 september 2017 (donderdag), 20 september 2017 (woensdag)

Pin It on Pinterest